NederlandsEnglish
Erkende verhuizers
020 686 7440

Verhuizen van Amsterdam

Verhuis goedkoop en vakkundig van Amsterdam naar een andere gemeente in binnen- of buitenland. Onze verhuizers verzorgen graag de gehele verhuizing voor u: van het monteren en demonteren van uw meubels tot het in- en uitpakken van uw inboedel. Ook wanneer uw woning zich op een hoge etage bevindt, zorgen onze verhuizers ervoor dat uw spullen veilig op de plek van bestemming aankomen.

 • 90+ jaar ervaring op het gebied van verhuizen
 • Gecertificeerd en Erkend verhuisbedrijf
 • Uw inboedel is gedurende het transport verzekerd tegen o.a. schade
 • Wij verzorgen particuliere en bedrijfsverhuizingen
 • Opslagruimte in Amsterdam vanaf € 1,- per dag

020 686 7440Offerte aanvragen

Tarieven verhuizen van Amsterdam

Elke verhuizing is maatwerk, zeker in Amsterdam. Onze verhuiswagens bieden voldoende ruimte om de gehele inboedel in één keer te vervoeren. Zo houden we onze tarieven laag en kunnen we u een concurrerende prijs bieden. Tevens hebben wij een aantal pakketten, waardoor uw verhuizing goedkoper uitvalt en efficiënter verloopt.

Verhuisdiensten

Om het verhuizen van Amsterdam zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij een aantal losse verhuisdiensten waar u gebruik van kunt maken.

Verhuisdozen

Bij een vlotte verhuizing horen natuurlijk ook sterke verhuisdozen die niet zomaar scheuren. Van garderobedozen en schilderijdozen tot inpakpapier en luchtkussenfolie: wij verkopen nieuwe en tweedehands verhuismiddelen vanaf € 0,75,-.

Inpakservice

Weet u niet waar u de tijd vandaan moet halen om uw spullen in te pakken voor de verhuizing? Maak dan gebruik van onze inpakservice. Wij pakken uw inboedel altijd voorzichtig in. Vervolgens labelen wij de dozen om ervoor te zorgen dat bijvoorbeeld uw servies of keukenmateriaal weer netjes in de keuken terechtkomt.

Demonteren en monteren

Om de verhuizing zo aangenaam mogelijk te maken, bieden wij een unieke service aan: het demonteren en monteren van uw meubels. Wij halen de meubels eerst uit elkaar en zetten ze vervolgens op de gewenste locatie weer in elkaar.

Opslagruimte

U kunt uw spullen veilig opslaan in onze 24 uur per dag bewaakte opslagruimte. U huurt al een ruimte vanaf slechts € 1,- per dag.

Verhuislift

De verhuislift biedt uitkomst wanneer uw woning zich op een hoge etage bevindt. Met een reikwijdte tot 33 meter kan onze verhuislift (bijna) overal bij. Wanneer u een verhuislift huurt, komt er altijd één van onze professionele verhuizers mee om de lift te plaatsen en te bedienen. Als vanzelfsprekend helpt hij ook een handje mee gedurende de verhuizing.

Verhuistransport

Naast een full service verhuizing verzorgen wij ook kleine transporten om bijvoorbeeld uw vleugel van Amsterdam naar uw nieuwe gemeente te verhuizen. Met behulp van de verhuislift plaatsen wij het zware voorwerp snel en eenvoudig op de gewenste verdieping.

020 686 7440Offerte aanvragen

Particuliere en bedrijfsverhuizingen van Amsterdam

Wij helpen u graag wanneer u met uw gezin of gehele bedrijf verhuist vanuit Amsterdam. Gedurende het verhuizen, kunnen wij u volledig ontlasten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het verhuisproces zo soepel mogelijk verloopt.

Zakelijke verhuizing van Amsterdam

Van het demonteren en monteren van uw kantoormeubilair tot het in- en uitpakken van uw archieven: verhuisbedrijf Fa P.M. de Wit regelt het voor u. Eén van onze verhuisspecialisten komt voorafgaand bij u op kantoor langs om uw wensen en de diverse opties door te nemen. Zo bieden wij bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw inboedel op te slaan in onze opslagloods van 5.000 m² vanaf slechts € 1,- per dag.

Particulier verhuizen van Amsterdam

Bespaar uzelf een hoop tijd en energie door uw verhuizing uit te besteden aan ons professionele en vakkundige team. Naast enkel het verhuizen van uw inboedel kunnen wij deze ook in- en uitpakken. Als vanzelfsprekend kunt u er ook voor kiezen om enkel de zware items door ons te laten verhuizen. Wij richten de verhuizing van Amsterdam naar een andere stad geheel naar uw wens in.

020 686 7440Offerte aanvragen

Over Fa. P.M. de Wit & Zonen

Het rasechte Amsterdamse familiebedrijf Fa. P.M. de Wit & Zonen is al meer dan 90 jaar werkzaam als verhuisbedrijf van Amsterdam. Naast verhuizingen vanuit Amsterdam kunt u ons ook inhuren voor verhuizingen over de grens. Onze vakkundige verhuizers en professionele verhuismiddelen brengen uw verhuizing tot een goed einde. Zo kunt u naast verhuizingen van Amsterdam naar een andere plaats ook bij ons terecht voor:

 • Adresgegevens

  Fa. P.M. de Wit & Zonen
  Archangelkade 43
  1013 BE Amsterdam
  Tel: 020 - 686 7440
  info@fa-de-wit.nl

 • Telefonische bereikbaarheid

  Maandag: 09.00 - 17.00 uur
  Dinsdag: 09.00 - 17.00 uur
  Woensdag: 09.00 - 17.00 uur
  Donderdag: 09.00 - 17.00 uur
  Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
  Weekend: Gesloten

Vraag een offerte aan: verhuizen van Amsterdam

Wilt u meer informatie over het verhuizen van Amsterdam naar een andere stad? U kunt eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte opvragen door contact op te nemen met 020 686 7440 of info@fa-de-wit.nl.. Wanneer u liever teruggebeld wordt over de diverse opties kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*