NederlandsEnglish
Erkende verhuizers
020 686 7440

Verhuizen naar Amsterdam

Inpakken, uitpakken, het demoneren en monteren van uw inboedel: onze verhuizers zorgen dat het verhuizen naar Amsterdam soepel verloopt tegen de laagste prijs. Met meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van verhuizingen in Amsterdam kennen onze verhuizers ieder smal straatje, elke gracht en alle trappenhuizen van Amsterdam.

 • Meer dan 90 jaar ervaring met verhuizen naar Amsterdam
 • Erkend en gecertificeerd verhuisbedrijf: lid van erkende verhuizers
 • Gedurende het transport is uw inboedel verzekerd
 • Particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen
 • Opslagruimte in Amsterdam vanaf € 1,- per dag

020 686 7440Offerte aanvragen

Tarieven

Bij ons huurt een verhuizer in voor een voordelig uurtarief. Daarnaast werken wij met combinatiepakketten waardoor uw verhuizing nog voordeliger wordt. Elke verhuizing is maatwerk en daarom vragen wij u om contact op te nemen voor een kostenindicatie of een persoonlijke offerte.

Verschillende soorten verhuizingen naar Amsterdam

Wanneer u particulier of zakelijk verhuist naar Amsterdam helpen wij u graag om het proces zo snel mogelijk te laten verlopen.

Particulier verhuizen naar Amsterdam

Van het verhuizen van uw inboedel tot het zorgvuldig inpakken van uw eigendommen: Fa P.M. de Wit verzorgt het voor u. De gehele verhuizing naar Amsterdam wordt ingericht zoals u het prettig vindt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen het zware meubilair door ons te laten verhuizen, maar ook om de gehele verhuizing inclusief het in- en uitpakken door ons ervaren verhuisteam uit te laten voeren.

Bedrijfsverhuizing naar Amsterdam

Bespaar uzelf stress en tijd door uw bedrijfsverhuizing te laten verzorgen door ons professionele team. Eén van onze specialisten komt voorafgaand aan de verhuizing bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Naast enkel het verhuizen van uw kantoormeubilair en kantoorartikelen bieden wij ook de optie om het meubilair voor u te demonteren en monteren. Ook wanneer u uw bedrijfsinboedel tijdelijk wilt opslaan, is dit geen probleem. Wij hebben een opslagloods van 5.000 m² waar wij uw eigendommen voor u kunnen opslaan.

020 686 7440Offerte aanvragen

Verhuisdiensten

Om het verhuizen naar Amsterdam zo aangenaam mogelijk te maken, hebben wij een aantal verhuisdiensten waar u gebruik van kunt maken.

Verhuislift

verhuisliftWoont u op een hoge verdieping? Verplaats uw inboedel dan eenvoudig met onze verhuisliften met een reikwijdte tot 33 meter. Wanneer u een verhuislift huurt, komt er altijd één van onze verhuizers mee om de verhuislift te plaatsen en bedienen. Als vanzelfsprekend zal hij gedurende de verbouwing de handen uit de mouwen steken om mee te helpen met het verhuizen.

Inpakservice

Laat uw kleine spullen zorgvuldig en professioneel inpakken door ons verhuisteam. Naast het in- en uitpakken van de spullen worden de dozen door ons gelabeld, zodat uw spullen weer op de juiste plek terecht komen.

Demonteren en monteren

Het uit en in elkaar zetten van uw meubelen is een tijdrovende klus. Wij bieden daarom een monteerservice aan waarbij wij uw meubelen demonteren en vervolgens weer op de gewenste plek monteren.

Verhuisdozen verhuisdozen

Wanneer u uw spullen zelf inpakt, kunnen wij u stevige verhuisdozen aanleveren vanaf € 1,50 per stuk. Daarnaast verkopen wij professioneel inpakpapier en luchtkussenfolies om uw spullen schadevrij te kunnen vervoeren.

Transport

Naast een volledige verhuizing verzorgen wij ook kleine transporten om bijvoorbeeld uw piano te verhuizen naar Amsterdam. Met behulp van de verhuislift kunnen wij deze op de gewenste verdieping plaatsen.

020 686 7440Offerte aanvragen

Over Fa. P.M. de Wit & Zonen

Het familiebedrijf Fa. P.M. de Wit & Zonen is al meer dan 90 jaar werkzaam in Amsterdam. Naast verhuizingen naar Amsterdam kunt u ons inschakelen voor internationale verhuizingen. Met behulp van onze professionele verhuizers en verhuismiddelen brengen wij uw verhuizing tot een goed eind.

 • Adresgegevens

  Fa. P.M. de Wit & Zonen
  Archangelkade 43
  1013 BE Amsterdam
  Tel: 020 - 686 7440
  info@fa-de-wit.nl

 • Telefonische bereikbaarheid

  Maandag: 09.00 - 17.00 uur
  Dinsdag: 09.00 - 17.00 uur
  Woensdag: 09.00 - 17.00 uur
  Donderdag: 09.00 - 17.00 uur
  Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
  Weekend: Gesloten

Verhuisofferte naar Amsterdam aanvragen

Vraag een geheel vrijblijvende verhuisofferte aan door contact op te nemen met 020 686 7440 of info@fa-de-wit.nl. Indien u liever teruggebeld wilt worden over de verschillende opties kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*