NederlandsEnglish
Erkende verhuizers
020 686 7440

Verhuizen in Amsterdam

Smalle straatjes, hoge trappenhuizen en natuurlijk het vele verkeer in de stad maken verhuizen in Amsterdam een flinke uitdaging. Onze professionele en ervaren verhuizers zorgen ervoor dat uw verhuizing in Amsterdam een stuk aangenamer verloopt. Van het inpakken van uw inboedel tot het demonteren en monteren: voor onze mannen is niets te gek.

 • 90+ jaar ervaring met verhuizen in Amsterdam
 • Erkend en gecertificeerd verhuisbedrijf : lid van erkende verhuizers
 • Uw inboedel is tijdens het transport verzekerd
 • Particuliere en bedrijfsverhuizingen
 • Opslagruimte in Amsterdam vanaf € 1,- per dag

020 686 7440Offerte aanvragen

Tarieven

Bij ons huurt u uw verhuizer in voor een voordelig uurtarief. Tevens werken wij met voordelige combinaties waardoor uw verhuizing goedkoper en efficiënter wordt. Neem contact op voor een kostenindicatie van uw verhuizing.

Verhuizen in Amsterdam: van uw piano tot uw gehele inboedel

Fa. P.M. de Wit biedt verschillende diensten aan bij uw verhuizing: van een full-service dienstverlening tot enkel het verhuizen van uw piano. Om het proces zo snel mogelijk te laten verlopen bieden wij de volgende diensten aan:

Touw en blok of een verhuislift

Om uw kostbare piano of grote meubelen naar een verdieping in Amsterdam te verplaatsen, kan er gebruik gemaakt worden van een verhuislift. De verhuislift werkt sneller en eenvoudiger dan het takelen met touw en blok. Bovendien is het gebruik van een verhuislift veiliger. Indien de verhuislift niet geplaatst kan worden door bijvoorbeeld een boom die voor de woning staat of een te smalle stoep, maken wij gebruik van touw en blok.

Parkeerontheffing

Als er bij u in de straat geen parkeervakken aanwezig zijn en wij onze verhuiswagens moeten parkeren op de stoep, vragen wij hiervoor een parkeerontheffing aan om eventuele boetes te voorkomen. Ook wanneer wij tegen het verkeer in moeten rijden om uw woning in Amsterdam te bereiken, vragen wij hiervoor een verkeersontheffing aan.

Transport

Wanneer u slechts een aantal grote items van uw inboedel dient te verhuizen, kunt u gebruik maken van onze losse verhuisdiensten. Indien de inboedel naar een etage verhuisd dient te worden, kunnen wij dit voor u verzorgen met behulp van een verhuislift.

Inpakservice

Ervaart u veel stress tijdens het verhuizen? Met onze inpakservice nemen wij het gehele in- en uitpakken voor u uit handen. Door onze jarenlange ervaren weten onze verhuizers precies hoe zij uw breekbare servies moeten inpakken en wat de meest effectieve manier is van verhuizen. Daarnaast labelen wij alle dozen, zodat deze altijd in de juiste kamer worden geplaatst.

Demonteren en monteren

Het in elkaar zetten en uit elkaar halen van uw meubelen is waarschijnlijk één van de minst geliefde klusjes tijdens het verhuizen. Om u zoveel mogelijk te ontlasten, bieden wij daarom een monteerservice aan waarbij wij de meubelen demonteren en vervolgens weer opnieuw monteren op de plek waar uw meubel komt te staan.

Verhuisdozen

Wanneer u besluit om uw spullen zelf in te pakken, is het belangrijk om gebruik te maken van sterke verhuisdozen. U kunt daarom bij ons terecht voor stevig verhuismateriaal: van verhuisdozen en garderobedozen tot luchtkussen folie en papier vanaf € 0,75.

Betrouwbaar verhuisbedrijf in Amsterdam

Wij voldoen aan de eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu die door de Organisatie voor Erkende Verhuizers regelmatig gecontroleerd worden. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van:

 • Goede algemene voorwaarden
 • Een garantiecertificaat
 • Een vakkundig en professioneel verhuisteam
 • CO2-neutraal verhuizen
 • Verhuisgarantie bij calamiteiten

Verhuizen binnen de gemeente van Amsterdam

Als u verhuist in de gemeente Amsterdam kunt u dat doorgeven via Amsterdam Burgerzaken met behulp van uw DigiD. Hiervoor hebt u het koop- of huurcontract nodig en bij een antikraakwoning een gebruikersovereenkomst. De gemeente zal uw nieuwe adres vervolgens verwerken in het systeem.

Over Fa. P.M. de Wit & Zonen

Het verhuisbedrijf Fa. P.M. De Wit & Zonen is met meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van verhuizen in Amsterdam een echte specialist. Naast verhuizingen in Amsterdam kunt u ons ook inschakelen voor internationale verhuizingen. Mede dankzij onze professionele verhuizers en verhuismiddelen brengen wij uw verhuizing tot een goed eind.

 • Adresgegevens

  Fa. P.M. de Wit & Zonen
  Archangelkade 43
  1013 BE Amsterdam
  Tel: 020 - 686 7440
  info@fa-de-wit.nl

 • Telefonische bereikbaarheid

  Maandag: 09.00 - 17.00 uur
  Dinsdag: 09.00 - 17.00 uur
  Woensdag: 09.00 - 17.00 uur
  Donderdag: 09.00 - 17.00 uur
  Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
  Weekend: Gesloten

Offerte in Amsterdam verhuizen aanvragen

U kunt een geheel vrijblijvende verhuisofferte opvragen door contact op te nemen via 020 686 7440 of info@fa-de-wit.nl. Wanneer u liever wordt teruggebeld kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*