NederlandsEnglish
Erkende verhuizers
020 686 7440

Piano verhuizing Amsterdam

 Een piano verhuizing in Amsterdam vereist een echte expert. Fa P.M. de Wit en Zonen is een verhuisbedrijf dat alle panden en wegen in de stad kent. Wij vervoeren zonder problemen uw piano naar zijn nieuwe bestemming. Het is ook mogelijk een verhuislift te huren hiervoor.

Professionele verhuizing

Fa P.M. de Wit en Zonen biedt verschillende verhuisservices in de stad Amsterdam en haar omgeving. Ons bedrijf beschikt over verschillende middelen om uw verhuizing te regelen. Zo kunt u bij ons verhuisdozen en luchtkussenfolie kopen en uw inboedel laten opslaan. Wij zijn ook experts als het gaat om een piano verhuizing in Amsterdam. Wij weten hoe we piano´s, vleugels en klavecimbels op een veilige manier kunnen vervoeren. We pakken de verhuizing professioneel aan en zorgen dat de piano ongeschonden op zijn nieuwe plek aankomt.

piano verhuizing met verhuislift in amsterdam

Offerte aanvragen

Voor elke piano verhuizing in Amsterdam is Fa P.M. de Wit en Zonen de juiste partner. Vraag ons om een vrijblijvende en kosteloze prijsopgave door te bellen naar 020-6867440. Of u vult online het formulier op deze website in.

Contact Offerte formulier