NederlandsEnglish
Erkende verhuizers
020 686 7440

Over verhuisbedrijf Fa de Wit

Ervaren verhuizer binnen Amsterdam

Verhuizen in Amsterdam kan een zware klus zijn en het levert veel stress en extra zorgen op. Verhuisbedrijf Fa. de Wit en Zonen is uw partner voor elke verhuizing. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf uit Amsterdam en verhuizen al sinds 1923. Wij weten hoe we de verhuizing aan moeten pakken en uw spullen veilig moeten vervoeren. Hier leest u meer over onze historie.

 • Meer dan 90 jaar ervaring
 • Jaarlijks meer dan duizend verhuizingen
 • Inboedel is verzekerd tijdens transport
 • Complete verhuizingen
 • Extra services o.a.: liftverhuur, de- en montage service, inpakmaterialen

Verhuizen in en rondom Amsterdam wordt gemakkelijk en betaalbaar als u de verhuizing laat verzorgen door verhuisbedrijf Fa. de Wit en Zonen. Wij zijn als erkende verhuizers al jarenlang met name in en rondom Amsterdam actief, zoals in Amsterdam Zuidoost en Amstelveen. Met ons verhuisbedrijf is elke verhuizing snel en veilig geregeld. De veiligheid van uw spullen staat uiteraard voorop.

Contact Offerte formulier

Verhuizen in 5 stappen met Fa. de Wit

De experts van Fa. de Wit nemen de verhuizingsstress van u over in 5 stappen: 

 1. Grove inschatting maken
 2. Contact met de verhuizers
 3. Vastleggen van de verhuisdag
 4. De verhuizing
 5. Welkom thuis!

Stap 1: Grove inschatting maken

Bij stap 1 kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor de kosten van uw verhuizing. Omdat er nog niks concreets is afgesproken is deze offerte gebaseerd op een grove schatting.

Stap 2: Contact met de verhuizers

Bij stap 2 nemen de verhuizers contact op met u om de gehele verhuizing door te spreken. Tevens bieden wij op dat moment ook onze extra services aan, zoals:

 • Inpakservice
 • Dozenverkoop
 • Liftverhuur
 • Transport

U hoeft geen extra verzekering af te sluiten voor de verhuizing. Wij zijn tijdens het transport voor een vast bedrag verzekerd. Wij waarborgen de veiligheid van uw inboedel. Lees alles over onze verzekering op de pagina verzekeren.

Stap 3: Vastleggen van de verhuisdag

Wanneer alles is doorgesproken met de verhuizers, de offerte klaar ligt, is het tijd om de datum van verhuizing vast te leggen.

Wanneer de verhuisdag dichter bij komt, bekijk dan onze verhuistips om de verhuizing voor uzelf eenvoudiger te maken.

Stap 4: De verhuizing

Het is eindelijk zover, de verhuizing. Volgens afspraak komen de verhuizers uw huis leeghalen, pakken zij de vrachtwagen in en zetten koers naar uw nieuwe woning.

Stap 5: Welkom thuis!

De vrachtwagen wordt door de verhuizers leeggehaald en zij zorgen dat de meubels op de juiste plek in uw nieuwe huis staan. Hierdoor kunt u zichzelf eenvoudiger en sneller settelen in uw nieuwe huis.

 

De erkende verhuizer

Ons bedrijf levert een uitstekende verhuisservice tegen een betaalbare prijs. Naast complete verhuizingen verzorgd erkend verhuisbedrijf Fa. P.M. de Wit en Zonen ook de opslag van uw inboedel. Uw inboedel wordt bewaard op een beveiligde opslagplaats in Amsterdam.

Contact Offerte formulier

Onze verhuisdiensten

Verhuisbedrijf Fa. P.M. de Wit en Zonen verhuist al jarenlang inboedels van particulieren en bedrijven. Wij zorgen dat alle spullen schadevrij en snel op het nieuwe adres aankomen. Hiervoor hebben wij ervaren mensen en goed materiaal.

Wij bieden meer services dan alleen complete verhuizingen. U kunt ook verhuismaterialen, zoals dozen en luchtkussenfolie bij ons kopen en verhuisliften huren. Daarnaast bieden wij als verhuisbedrijf ook de mogelijkheid uw inboedel tijdelijk in onze opslag te plaatsen.

Wij verhuizen ook piano's, vleugels en klavecimbels op een veilige manier naar uw nieuwe woning.

Verhuisbedrijf Fa. de Wit in Amsterdam

Fa. de Wit en Zonen is actief in Amsterdam en omstreken binnen een straal van duizend kilometer, dus ook internationale verhuizingen zijn geen probleem. Wij maken van verhuizen een gemakkelijke zaak. 

Offerte aanvragen
Fa. de Wit en Zonen weet alles over verhuizen in en rondom Amsterdam. U kunt voor elke service een kosteloze offerte aanvragen. Bel ons op 020 686 7440 of maak gebruik van het offerteformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verhuisbedrijf Fa. de Wit en Zonen 
Archangelkade 43
1013 BE Amsterdam
Tel: 020 686 7440
E-mail: info@fa-de-wit.nl

Openingstijden:
Maandag: 09.00 - 17:00
Dinsdag: 09.00 - 17:00
Woensdag: 09.00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09.00 - 17:00