NederlandsEnglish
Erkende verhuizers
020 686 7440

Blog

Verhuistips

Bekijk onze lijst met tips die handig zijn voor elke verhuizing. De lijst is ook perfect te gebruiken als checklist voor uw verhuizing.

Fa. de Wit in Penoza

Zondag 4 oktober jl. verscheen Fa. de Wit in de uitzending van televisieserie Penoza. Eén van onze vrachtwagens zorgde ervoor dat Luther, een belangrijk persoon in de serie, kon ontsnappen. Fa.

Hoe deelt u een opslagruimte effectief in?

Er zijn verschillende redenen waarom men een opslagruimte huurt: een verbouwing, een verhuizing of een (tijdelijk) overschot aan spullen. De opgeslagen spullen staan dan niet meer in de weg en worden daarnaast ook nog eens goed beveiligd. De grootte van de te huren box is afhankelijk van de hoeveelheid spullen die u wilt opslaan. Hoe richt u zo’n opslagruimte nou eigenlijk het meest effectief in? Dat gaan wij u vertellen. Ruimte Zorg ervoor dat u niet de hele opslagruimte vol bouwt maar dat er altijd een pad is waardoor u zich door de ruimte kunt bewegen.

Een verhuizing gemakkelijker maken voor een kind

Een verhuizing is één van de gebeurtenissen die de meeste stress teweegbrengt. Ook voor uw kinderen is zo’n verhuizing niet niks. Ze moeten onder andere afscheid nemen van hun oude, vertrouwde omgeving en laten misschien hun vriendjes en school wel achter. Maar hoe kunt u er nou voor zorgen dat zo’n grote stap wat soepeler verloopt? De aankondiging Tijd is voor de meeste kinderen een abstract begrip, en daarom hangt het moment waarop u de verhuizing het beste kunt aankondigen af van de leeftijd.

Nederlanders verhuizen steeds vaker

Wilt u een grotere woonruimte en gaat u daarom verhuizen naar een andere stad of regio? Dan ontkomt u niet aan een verhuizing. Wat de reden voor de verhuizing ook mag zijn; het aantal mensen die deze grote stap durfde te nemen daalde sinds de economische crisis enorm. Het vertrouwen in de markt verdween, maar gelukkig zien we dat het vertrouwen langzaam maar zeker weer terugkeert. Wij vertellen u waar dit stijgende vertrouwen vandaan komt. Huizenmarkt krabbelt weer op De afgelopen jaren nam het aantal verkochte huizen en de daarbij behorende verhuizingen flink af, maar sinds vorig jaar krabbelt de huizenmarkt langzaam weer op en ook in 2015 doet de huizenmarkt het erg goed.

Uw huis verkopen? Hier moet u op letten

Vrijwel iedereen kent het wel: de stress die komt kijken bij de verkoop van een huis. Het is namelijk tegenwoordig niet vanzelfsprekend meer dat een huis snel verkocht wordt. Er staan genoeg huizen te koop en ook alle prijzen liggen momenteel lager. Wanneer u uw huis snel wilt verkopen is creativiteit en geduld een vereiste. Natuurlijk kan één kijker genoeg zijn, maar dan moeten zij uw huis wel komen bekijken.

Hoe pakt u uw spullen voor een verhuizing goed in?

Wie kent het niet? De stress die komt kijken bij een verhuizing. Er moet van alles gedaan en geregeld worden en u ziet werkelijk door de bomen het bos niet meer. Voordat het inpakken begint is het goed om na te denken over de juiste aanpak ervan. Bent u benieuwd hoe u verhuisdozen het beste kunt inpakken? Lees dan snel verder. Overzicht houden Voor een verhuizing moeten heel wat spullen ingepakt worden.

Waarom jij in Amsterdam wil wonen

Wat is de meest aantrekkelijke gemeente om te wonen? Een lastige vraag om te beantwoorden want dit is afhankelijk van enorm veel verschillende factoren. NRC Q trachtte op deze vraag toch antwoord te geven door 23 open-databestanden te koppelen. Alle gemeenten met meer dan 25.000 inwoners werden meegenomen in de berekening, dit zijn er 215 in totaal. Factoren als huizenaanbod- en prijzen, luchtvervuiling en criminaliteit spelen allemaal een rol.

[Infographic] Te koop, verkocht, verhuizen

Remy Steijger van www.42bis.nl maakte een leuke infographic over verhuizen. Wat ook de reden is voor uw verhuizing, wij staan klaar om uw stress uit handen te nemen.

Verhuisstress voorkomen

Tijdens een verhuizing kunnen emoties hoog oplopen. Er moet van alles geregeld worden, van adres wijzigingen tot het af- en aansluiten van gas, water en elektra. Het is dan ook niet gek dat veel mensen niet zitten te wachten op het daadwerkelijk verhuizen van hun inboedel. Veel spullen die verhuisd moeten worden hebben emotionele waarde. Deze spullen vergen de uiterste zorg zodat er niks beschadigd of kapot gaat.
total pages: 15, limit: 10
Getoond 1–10 van 1512