Verhuizen

Voor iedereen kan verhuizen een zware klus zijn. Verhuisbedrijf Fa P.M. de Wit en Zonen is een prima partner voor elke verhuizing. Wij weten hoe we dingen aan moeten pakken en veilig moeten vervoeren. Jaarlijks verzorgen wij velen verhuizingen naar alle tevredenheid.

Verhuisservices
Fa P.M. de Wit en Zonen is actief in Amsterdam en omstreken binnen een straal van duizend kilometer. Al jarenlang verzorgen wij complete verhuizingen van zowel particulieren als bedrijven. Wij maken van verhuizen een gemakkelijke zaak. Indien gewenst pakken wij uw inboedel in en uit en demonteren en monteren we spullen. Wij zorgen vervolgens dat alles veilig en snel op de juiste bestemming aankomt. We kunnen ook piano´s, vleugels en klavecimbels verhuizen op een veilige manier. Het is ook mogelijk verhuismateriaal bij ons aan te schaffen tegen een scherpe prijs.

Onze service
Fa P.M. de Wit en Zonen weet alles over verhuizen in en rondom Amsterdam. Op deze website stellen wij ons graag aan u voor. U vindt hier ook handige tips over verhuizen en verzekeringen. Vergeet niet een vrijblijvende en kosteloze offerte aan te vragen via het offerteformulier of 020-6867440.