Verhuisbedrijf Amsterdam

Een erkend verhuisbedrijf in Amsterdam is Fa P.M. de Wit en Zonen. Wij verzorgen complete verhuizingen en wij regelen ook opslag van inboedels in een beveiligde opslagplaats. Ons bedrijf levert een uitstekende verhuisservice tegen een betaalbare prijs.

verhuizingen en opslag
Fa P.M. de Wit en Zonen draagt zorg voor complete verhuizingen van particulieren en bedrijven. Ons verhuisbedrijf is in en rond Amsterdam actief met nationale en internationale verhuizingen. Wij kunnen op een professionele manier uw complete inboedel naar een nieuwe bestemming vervoeren. Ook vervoer van slechts enkele meubelstukken, zoals piano´s, is mogelijk. Meer services zijn verhuur van verhuisliften, verkoop van verhuisdozen en luchtkussenfolie en opslag van inboedels. Onze services zijn van die kwaliteit die u van een erkend verhuizer mag verwachten.

Offerte aanvragen
Op deze website stelt Fa P.M. de Wit en Zonen zich als verhuisbedrijf uit Amsterdam aan u voor. U kunt voor elke service een kostenloze offerte aanvragen. Bel ons op 020-6867440 of maak gebruik van het offerteformulier op deze website.