Opslagruimte huren in Amsterdam

 

Opzoek naar een veilige opslagruimte in Amsterdam waar u uw spullen kan onderbrengen? Bij Fa P.M. de Wit & Zonen kunt u diverse formaten opslagcontainers huren waar u uw spullen, zo lang u maar wilt, veilig kunt opslaan. De verwarmde loods waar de opslagcontainers staan is beveiligd door een geavanceerd alarmsysteem en camerabeveiliging. Onze opslagcontainers zijn ideaal voor het opslaan van bijvoorbeeld archief, inboedel en goederenvoorraad. De voordelen van de opslagruimtes bij Fa. P.M. de Wit & Zonen in Amsterdam:

  • 24-uurs camerabeveiliging
  • Huren vanaf €1,- per dag
  • Voor bedrijven en particulieren
  • Gemakkelijk laden en lossen
  • Diverse formaten opslagcontainers
  • Flexibele contractduur
  • Hulpmiddelen voor het transport aanwezig

ContactOfferteformulier

 

Bereikbaarheid en openingstijden

De opslagruimte in Amsterdam is makkelijk te bereiken met diverse voertuigen. Er is voldoende parkeergelegenheid, zodat u gemakkelijk kunt laden en lossen. Ook beschikken wij als verhuisbedrijf uiteraard over de juiste middelen om het laden en lossen te vergemakkelijken. Vul uw locatie hieronder in voor een routebeschrijving naar onze opslagloods.

 

Routebeschrijving

Het adres van onze loods is:

Archangelkade 43
1013 BE Amsterdam

 

Onze loods is geopend op:

Maandag 08.30 uur – 14.30 uur
Dinsdag 08.30 uur – 14.30 uur
Woensdag 08.30 uur – 14.30 uur
Donderdag 08.30 uur – 14.30 uur
Vrijdag 08.30 uur – 14.30 uur

Kosten huren van een opslagruimte

Hieronder vindt u een overzicht van de kosten van het huren van een opslagruimte in Amsterdam bij Fa. de Wit & Zonen. De opslagkosten worden per kwartaal voorafgaand aan de huurperiode gefactureerd. Gaat uw inboedel eerder uit de opslag dan krijgt u voor het teveel betaalde bedrag een creditnota of wordt het, indien u de verhuizing door ons laat doen, verrekend met de verhuiskosten. U kunt dus altijd opzeggen zonder extra kosten.

Aantal m3 Huurprijs per maand
5 m3 €33,-
10 m3 €66,-

De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

 

Pas als de inboedel en meubelen in de container zijn geladen kunnen wij de daadwerkelijke huurprijs berekenen. De schatting die wij van te voren maken van de benodigde hoeveelheid kubieke meter komt meestal overeen met de uiteindelijke hoeveelheid. Echter kan het voorkomen dat er meer of minder containers nodig zijn dan we van te voren hadden ingeschat. Houd daarom rekening met een marge van ongeveer 5 m3 voor de  uiteindelijke kosten van de opslag.

 

Wij bieden opslag op maat!

Neem contact met ons op voor meer informatie of vul het offerteformulier in.

 

Beveiliging en verzekeringen

Uw spullen worden opgeslagen in houten containers van 5 m3 of 10 m3. De boxen worden door middel van een heftruck opgestapeld in een stenen loods.  Tijdens het transport zijn de spullen door ons zijn verzekerd tot een bedrag van €100.000,-. Gedurende de periode dat uw spullen zijn opgeslagen dient u uw verzekering hiervan op de hoogte te stellen.

 

Het risicoadres van uw inboedelverzekering is ten tijde van de opslag namelijk het adres van onze loods. Mocht uw verzekeraar meer willen weten omtrent de beveiliging van de opslagruimtes dan kunt u de volgende punten doorgeven:

  • De loods is beveiligd door middel van een geavanceerd alarmsysteem.
  • Het alarmsysteem valt onder elektronische klasse 2 (E-2) en de risico klasse 3 (B-3)
  • Het gehele alarmsysteem voldoet aan klasse 3

Een opslagruimte huren bij Fa. De Wit

Een verbouwing, verhuizing, een tijdelijk overschot, er zijn talloze redenen om tijdelijk een ruimte nodig te hebben om spullen op te slaan. Fa P.M. de Wit & Zonen is in 1931 opgericht en sinds die tijd uitgegroeid tot veelzijdig verhuisbedrijf uit Amsterdam. Bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende zaken omtrent uw verhuizing. Om de verhuisservice compleet te maken bieden wij een groot aantal opslagcontainers in diverse formaten waarin uw inboedel tijdelijk veilig kan worden opgeslagen.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op via 020 6867 440 of per email via info@fa-de-wit.nl